maanantai 23. toukokuuta 2011

Kostutusliemet: Raparperi

Raikas raparperi sopii hyvin paitsi kakun täytteeksi, myös itse kakkua kostuttamaan.


1,5 dl raparperien keitinlientä
1,5 dl vettä
0,5 dl sokeria

Lisää kattilaan keitinliemi ja vesi. Kuumenna höyryäväksi ja lisää sokeri. Kiehauta ja sekoita. Anna jäähtyä ja käytä kakun kostuttamiseen. 

Tämä määrä riittää yhden, halkaisijaltaan n. 24 cm olevan kakun kostukkeeksi.

1 kommentti:

  1. Heissan! Tämä kostutusliemi ja raparperitäytteen ohje on ihana! Muokkasin täytteestä itselleni sopivan version suklaalla ja mansikoilla, kakusta tuli tosi hyvää! Kostutusliemi tosiaan sopi täytteen kanssa ihanasti!

    Anna Sokerimuruista :)

    VastaaPoista