sunnuntai 8. elokuuta 2010

Tosca Mantelikuorrutusseos


Tuote-esittelyt
Tosca Mantelikuorrutusseos


Toscakuorrute on helppo toki valmistaa itsekin, mutta kyllä varsinkin kiireen yllättäessä kannattaa aina kokeilla kaikkea, jolla voi helpottaa työvaiheita. Leipomista nopeuttavat tuotteet ovat sitä paitsi erinomaisia kesämökillä tai muissa olosuhteissa, joissa ei ehkä ole aineksia, välineitä tai aikaakaan tehdä monivaiheisia leivonnaisia. Ja joskus on mukava ihan kotioloissakin mennä sieltä, missä aita on matalin.

Toscacuorrute on maultaan hyvin makea, joten sopii käytettäväksi kuorrutteena joko yksin tai jonkin raikkaan marja- tai hedelmätäytteen kanssa. Vanilliini maistuu kuorrutteessa myös selvästi. Koostumukseltaan paistettu kuorrute on mukavan rapea.


Käyttöohje: Sirotellaan leivonnaisten pinnalle ennen paistoa.

Käyttövinkkejä:
- Yllätysvieraille tarjoat herkulliset toscapullat, kun otat pakkasesta paistovalmiita pullia ja kuorrutat ne mantelikuorrutusseoksella. Paista, ja sinulla on ihanaa tuoretta pullaa tarjottavana vieraillesi!
- Omena- ja raparperipiirakoiden kuorrutteeksi

Ainesosat: Sokeri, manteli (24%), glukoosisiirappi, kasvisrasva, vesi, emulgointiaine (soijalesitiini), sakeuttamisaine (pektiini), väri (sokerikulööri), aromit (vanilliini).

Säilytys: Kuivassa ja viileässä, alle 20 C. (Voit siis säilyttää jääkaapissa, mikä on suotavaakin jos huonelämpötila on korkea).

Pakkauksessa 200g.

Pakkaaja: Milletti Oy

Saatavuus: Isommat K-ryhmän kaupat. (Minä ostin Vantaan Jumbon Citymarketista.)


Itse kokeilin kuorrutetta toscapulliin; painoin pikkupullaan kolon jonka täytin vaniljakreemillä. Ripottelin päälle reilusti toscakuorrutetta. Paistoin ja herkuttelimme vielä lämpimillä pullilla kahvin siivittämänä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti