Kahvinystäviä hemmotellaan näin pakkaspäivien keskellä ihanaisella Maple Lattella, jossa maistuu täyteläinen espresso ja taivaallinen vaahterasiirappi.
Olen viime aikoina innostunut pitkästä aikaa taas tästä vaahterasiirapista. Se on aivan jumalaista esimerkiksi jälkiruokien kastikkeena sekä lettujen tai amerikkalaisten pannukakkujen kera. Kehotan ehdottomasti kokeilemaan! Olisi myös kiva kuulla, mihin kaikkeen te vaahterasiirappia käytätte. =)
1 annos
1 rkl vaahterasiirappia
1 dl espressoa (tai vahvaa kahvia)
0,75 dl kuumaa maitoa
Päälle:
kermavaahtoa
vaahterasiirappia
Kuumenna maito. Valmista espresso. Kaada vaahterasiirappi mielellään esilämmitetyn kupin pohjalle. Lisää espresso ja viimeiseksi kuuma maito. Koristele kermavaahdolla ja valuta päälle vielä hieman vaahterasiirappia. Nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti