sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Shrek-kakku

Veeti viis vee toivoi synttärikakkua, jossa olisi esillä Shrek, kukkia ja sateenkaari. Melkoinen haaste, ja lopulta sain sitten toteutettua kakkuun kaksi kolmesta elementistä, kukat ja Shrek. Sateenkaarikin mulla oli tehtynä ja hienosti helmiäisellä suihkutettuna, mutta se ei vaan kerta kaikkiaan enää istunut kokonaisuuteen. Toivottavasti en tuottanut pettymystä pienelle sankarille, vaikka ilme kakun vastaanottohetkellä oli ei kertonut pettymyksestä ;)

Onnea vielä tätäkin kautta Veetille! =)
4 kommenttia:

 1. Heips!Hieno kakku!!Pakko kysyä,kun blogissasi törmäsin ensimmäisen kerran vaahtokarkkitäytteeseen(fluffin?).Onko minkälaista,minkä makuista?Etsin sitä tänään kaupasta,enkä löytänyt.:(Onkohan joka cittarissa myynnissä?ja oliko muitakin makuja myynnissä?Pliis vastaa??Ja kiitän jo etukäteen.:)

  VastaaPoista
 2. Heippa =) Kiitti!

  ...Tuli jo oikosulku et vaahtokarkkitäyte... Joo! Eli se on koostumukseltaan vähän kun sellasta joustavaa vaahtoa, hyvää levittää vaikka leivälle (usko tai älä toiset tykkää siitä niin =D). Makeaa se on ku mikä ja ainakin se mansikkaversio on kovin teollinen, mut sitä on saatavana myös vaniljan makuisena, uskosin et se on vähän fiksumman makuista ;)

  Mä oon törmänny siihen useammassakin cittarissa, se löytyy sieltä "Amerikan herkut" hyllyltä.

  Lisäks sitä vois saada Behnfordsilta, niillä on sitä myymälässään ja ilmeisesti voivat verkkokaupan kautta toimittaa sitä postitsekin. Tosin niillä ei taida olla kun vaniljaversiota. Mutta linkki olis tässä http://www.behnfords.fi/index.php

  Toivottavasti täst oli ees jotain apua. Kyllä toi kokeilemisen arvonen tuote on, toiset tykkää, toiset ei, mut ite ainakin nostan peukut pystyyn esimerkiks jonkun kuorrutteen valmistamisessa! =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti vastauksesta!:)Käyn cittarissa todella harvoin,niin en edes tiennyt että, siellä on tällainen amerikan herkut hylly.Tuo meidän cittari nyt remontissakin,niin siellä hyllyt ja kaikki miten sattuu.
  Kävin jo eilen behnfordsin verkkokaupassa etsimässä,mutta en löytänyt valikoimasta vaniljaa enkä mansikkaa,mutta kiva tietää että ainakin toista on mahdollista saada sieltäkin.:)

  Mukavaa kevään jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Joo, koko aika oppii uutta =) Se on aika kova sana ainaki itelle ku haluu jotain uutta tesmailla =)

  Siel verkkokaupas sitä ei tosiaa itessää oo mut se vaniljaversio löytyy siit listast mis luetellaa ne ite myymälän tuotteet... Ni sillee sitä tosiaa sit saa verkkokaupanki kautta et liikkeestä laittavat. =)

  Samaten sulle =)

  VastaaPoista