perjantai 17. syyskuuta 2010

Keksikakkupohja

Keksikakkupohja on tyypillinen hyydytettävissä kakuissa. Parhaiten se minusta onnistuu kaurakekseillä, mutta myös digestivetyyppiset sekä dominot käyvät. Dominot käytetään täytteineen.


200 g keksejä
100 g voita


1. Hienonna keksit monitoimikoneessa
TAI
sulkemalla ne muovipussiin ja naputtelemalla
kaulimella tai lihanuijalla.

2. Sulata voi ja sekoita se keksinmuruihin.


3. Painele seos vuokaan.
Voit käyttää apuna lusikkaa tai pientä kauhaa,
jotta saat tarpeeksi tiiviin pohjan.

Vuokaa ei tarvitse voidella.

Hyytelökakkuihin tulevaan keksipohjaan ei yleensä
tehdä reunoja, ainakaan kovin korkeita.


4. Paistettaviin juustokakkuihin varataan pohjaa sen
verran, että siitä saadaan myös tarpeeksi korkeat
reunat, esim. New York Cheese cake.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti