sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Kana-rucolasalaatti

Rucolan ystäviä hemmotellaan nyt tällä kevyellä mutta 
maukkaalla salaatilla, jonka kruunaa lämmin kanafile 
ja rapeat ruiskrutongit. 

Kana-rucolasalaatti sopii erinomaisesti esimerkiksi
kevyeksi lounaaksi tai naisporukan illanistujaisiin.

Ohjeella tulee n. 4 annosta.



Tarvitset:
1 ruukku salaattia
pala kurkkua
2 isoa tai 3 pientä tomaattia
pieni terttu viinirypäleitä
rucolaa

kanan rintafileetä 1 per ruokailija, mausteita

ruisleipää


1. Revi salaatti kulhon pohjalle. Kannattaa käyttää jotain kaksiväristä lajiketta, saat salaattiin väriä ja näyttävyyttä.

2. Paloittele kurkku ja tomaatit ja puolita viinirypäleet. Laita nämä kaikki salaatin päälle ja lisää sitten reilusti rucolaa.

3. Nostele varovasti annos salaattia jokaiselle lautaselle.Laita kylmään.

4. Valmista nyt ruiskrutongit; kuutioi leipä ja paahda kuutiot pannulla rapeaksi. Ripottele krutongit salaattiannosten päälle.
Huomioi, että krutongit voi valmistaa viikonkin etukäteen!

5. Kypsennä kanafileet pannulla ja mausta ne makusi mukaan. Tai vaihtoehtoisesti käytä jo aiemmin kypsennettyjä fileitä ja kuumenna ne.

Viipaloi fileet ja asettele viipaleet kauniisti salaatin päälle.

Tarjoa heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti