tag:blogger.com,1999:blog-3095382923380528437.post7894274673225353836..comments2023-05-08T10:34:10.862-07:00Comments on Onnelasta: PizzataikinaUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3095382923380528437.post-3237825650421999752014-10-10T04:59:02.571-07:002014-10-10T04:59:02.571-07:00Niin ja tosiaan jos oikeanlaisen haluaa tehdä, jau...Niin ja tosiaan jos oikeanlaisen haluaa tehdä, jauhot kasataan keoksi pöydälle, tehdään keskelle kuoppa mihin kaadetaan vesi ja siitä aletaan muotoillaMarjohttps://www.blogger.com/profile/04160987805516944260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3095382923380528437.post-56232722178941380002014-10-10T04:57:44.902-07:002014-10-10T04:57:44.902-07:00Hyvå peruspohja, jos haluaa kokeilla yhtä pizzaa, ...Hyvå peruspohja, jos haluaa kokeilla yhtä pizzaa, laita vaan 1dl vettä, oikeaoppisesti pohjan jauhomäärää ei lasketa vaan taikinan tulee olla tosi napakkaa käteen. Jos öljyn laittaa loppuvaiheessa se pitää vaivata hyvin ja heittää joukkoon jauhoa ettei tule rasvainen pinta. Lämpimään nesteeseen tehdyn taikinan voi myös kohottaa jääkaapissa, kohoaa kyllä! (kokemusta pizzanleipomisesta on 3v), Pohjan saa parhaiten kaulittua kun käyttää paljon jauhoja, toki jos tosiaan pellille laittaa niin sitä ei tarvi kääntää, mut paremmin sen saa pyöreäksi kun voi pöydällä pyörittää ympyrää.. Mie paistan pizzat 300 asteessa, mut sit ei voi olla ku 5 min suunnilleen tai alkaa reunat palaa! Palamisen estämiseksi täytteet reunoille saakka. jos käyttää salamia, muista että juusto valuu reunoille kun salami on rasvasta. Mieluummin salamipizzaan juusto ensin ja salamit sen päälle. Jos on tomaattiallergisia, pohjalla voi käyttää tomaattimurskan sijaan vaikka ananasmurskaa.Marjohttps://www.blogger.com/profile/04160987805516944260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3095382923380528437.post-78161089834975589202013-07-08T09:34:42.676-07:002013-07-08T09:34:42.676-07:00Tätä täytyy kokeilla...näyttää hyvältä.Tätä täytyy kokeilla...näyttää hyvältä.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3095382923380528437.post-81801936523155766782012-02-28T00:51:58.929-08:002012-02-28T00:51:58.929-08:00Näyttää kyllä kieltämättä rapean herkulliselta reu...Näyttää kyllä kieltämättä rapean herkulliselta reunalta. =)Paulahttp://www.koklaa.comnoreply@blogger.com