tag:blogger.com,1999:blog-3095382923380528437.post7966221201611916937..comments2023-05-08T10:34:10.862-07:00Comments on Onnelasta: Pullan tuoksuaUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3095382923380528437.post-37615489972193836312016-10-03T15:25:39.866-07:002016-10-03T15:25:39.866-07:00Paistolämpötilan voisi lisätä. Vaikka eihän se nyt...Paistolämpötilan voisi lisätä. Vaikka eihän se nyt niin justiinsa oo paistaako 200 vai 225 asteessa, mutta kyllähän se lisäisi varmuutta.. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3095382923380528437.post-43967216766315288752015-09-07T00:16:30.189-07:002015-09-07T00:16:30.189-07:00Hei, kiitos ohjeesta! Miten kauan vaivaat taikinaa...Hei, kiitos ohjeesta! Miten kauan vaivaat taikinaa koneella, noin suunnilleen? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3095382923380528437.post-46388080307643826702011-01-08T07:43:28.073-08:002011-01-08T07:43:28.073-08:00Kiitos huomiosta, laitoin rasvan määrän, eli 200 g...Kiitos huomiosta, laitoin rasvan määrän, eli 200 g. Normaalisti pullaohjeissa määrä on 100-150 g, ja tosiaan juhlapullassa sitä on sitten tavallista enemmän. Käytän aina pullataikinaan ehtaa, tuoretta voita, mutta margariinikin käy =) Itse vaan olen tällainen voin suosija =DEvelynnhttps://www.blogger.com/profile/10265471199772755529noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3095382923380528437.post-51517939451125749262011-01-07T07:11:36.880-08:002011-01-07T07:11:36.880-08:00Voisitko ystävällisesti vielä lisätä ohjeeseen ras...Voisitko ystävällisesti vielä lisätä ohjeeseen rasvan määrän? Käytätkö voita vai margariinia?Anonymousnoreply@blogger.com